Çaykara Kaymakamı Veda Etti

 İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanan Çaykara Kaymakamı Cevdet Atay, vatandaşlara veda etti.Atay'ın, 7 Ağustos'taki kararname ile İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanması nedeniyle Çaykara ilçesi Uzungöl beldesinde bir veda

Çaykara Kaymakamı Veda Etti

 

İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanan Çaykara Kaymakamı Cevdet Atay, vatandaşlara veda etti.

Atay'ın, 7 Ağustos'taki kararname ile İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanması nedeniyle Çaykara ilçesi Uzungöl beldesinde bir veda etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Of Kaymakamı Eren Arslan, Hayrat Kaymakamı Ömer Dereci, Dernekpazarı Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün, Of Belediye Başkanı Murat Saral ile belde belediye başkanları, hakim ve savcılar ile Çaykaralılar katıldı.

Atay, buradaki konuşmasında, 2 yıldır görev yaptığı Çaykara'dan ayrıldığını belirterek, "Çaykara'dan ayrıldığım için üzgünüm ancak sizler gibi çok değerli dostlar kazandığım için mutluyum. Bundan sonraki görev yerimiz Ankara. Artık Ankara'da bir kardeşiniz, bir eviniz var. Kapım her zaman siz değerli dostlarıma açık olacak. Hakkınızı helal edin" dedi.

Konuşmalar sonrası Çaykara Belediye Başkanı Gedikoğlu, Atay'a "Fahri Hemşehrilik Beratı" takdim etti. Atay'a, katılımcılar da çeşitli hediyeler verdi.

Etkinlik, yöresel sanatçıların katıldığı müzik ve eğlence programıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler