Çay üreticisine ramazan öncesi müjde!

ÇAYKUR Mayıs ayı içerisinde üreticisinden aldığı yaş çay bedellerini Ramazan ayı öncesi ödemeye başladı.Konuyla ilgili olarak ÇAYKUR’dan yapılan açıklamada, “2015 Mayıs ayında üreticilerimizden satın almış olduğumuz 91 bin 401 ton yaş çay bedeli olan 144

Çay üreticisine ramazan öncesi müjde!

ÇAYKUR Mayıs ayı içerisinde üreticisinden aldığı yaş çay bedellerini Ramazan ayı öncesi ödemeye başladı.

Konuyla ilgili olarak ÇAYKUR’dan yapılan açıklamada, “2015 Mayıs ayında üreticilerimizden satın almış olduğumuz 91 bin 401 ton yaş çay bedeli olan 144 Milyon 104 bin TL’nin ödemelerine önceki yıllarda olduğu gibi yaş çay bordolarının tamamlanmasının ardından başlanılmıştır. İlk etapta 70 Milyon TL 5 Haziran Pazartesi günü üreticilerimizin hesaplarına aktarılmış olup ödemelerin geri kalan yaklaşık 74 Milyon TL’lik kısmı 16 Haziran itibariyle üreticilerimizin ilgili hesaplarına aktarılarak Mayıs ayı ödemeleri söz verildiği gibi Ramazan ayı öncesi tamamlanmış olacaktır” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler