Çataltepe şehitleri anıldı

  Trabzon Belediyesi Mehteran Takımının da gösteri gerçekleştirdiği törene, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka Kaymakamı Umut Cavuldak, diğer ilgililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, şehitleri

Çataltepe şehitleri anıldı

 

 

Trabzon Belediyesi Mehteran Takımının da gösteri gerçekleştirdiği törene, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka Kaymakamı Umut Cavuldak, diğer ilgililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını ifade ederek, ''Bugün biz buradaysak ve özgürce yaşıyorsak bu şehitlerimizin vermiş olduğu kahramanlık mücadelesi ile gerçekleşmiştir. Trabzon büyükşehir olduğunda bu şehitliğimizin çevresini layıkıyla düzenleyeceğiz'' dedi. 

 

cataltepe-sehitleri-anildi-1543589_b.jpg

 

Tören sırasında 9 yaşındaki Halil Can, baygınlık geçirdi. Can, aynı zamanda doktor olan Başkan Gümrükçüoğlu'nun müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi. 

 

cataltepe-sehitleri-anildi-1543587_b.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel