Çarşıbaşı ona ağladı

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesindeki bir barakada çıkan yangında ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 6 yaşındaki Burak Karaçengel'in cenazesi, defnedildi.İlçeye bağlı Kavaklı Mahallesi'ndeki bir barakada, önceki gün henüz belirlenemeyen

Çarşıbaşı ona ağladı

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesindeki bir barakada çıkan yangında ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 6 yaşındaki Burak Karaçengel'in cenazesi, defnedildi.

İlçeye bağlı Kavaklı Mahallesi'ndeki bir barakada, önceki gün henüz belirlenemeyen sebeple çıkan yangında yaralanan 3 çocuktan Burak Karaçangel (6), kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Ölen Karaçengel'in cenazesi, ailesi tarafından hastaneden alınarak söz konusu mahalledeki camiye getirildi. 

Karaçengel için burada düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, SGK Beşikdüzü İlçe Müdürü Hasan Çolak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burak Karaçengel'in cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile kabristanında toprağa verildi. Törende, ölen Karaçengel'in yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Aynı olayda yaralanan Burak Karaçengel'in kardeşi Ensar Karaçengel (3) ile akrabası Elif Kara'nın (5) ise genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İlçeye bağlı Kavaklı Mahallesi'nde, Burak Karaçengel (6), kardeşi Ensar Karaçengel (3) ve akrabası Elif Kara'nın (5) oyun oynadığı barakada çıkan yangında, alevler arasında kalarak vücudunda yanıklar oluşan söz konusu çocuklar, aileleri ve çevredeki vatandaşlarca kurtarılarak KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler