Çarşamba sahilinde cinsel güç mucizesi!

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba'nın sahil hattında bulunan deniz kumunun, erkeklerde cinsel gücü arttırdığının tespit edildiğini belirterek, bu kumun kısırlık tedavisinde de kullanılabileceğini açıkladı.Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba'

Çarşamba sahilinde cinsel güç mucizesi!

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba'nın sahil hattında bulunan deniz kumunun, erkeklerde cinsel gücü arttırdığının tespit edildiğini belirterek, bu kumun kısırlık tedavisinde de kullanılabileceğini açıkladı.

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba'nın Hürriyet beldesi sahil bandında deniz kumu üzerinde yaptıkları araştırma neticesinde deniz kumunun Türkiye'de hiçbir yerinde olmayan farklı bir mineral kombinasyonu olduğunu açıkladı.

Yıldız, deniz kumundan aldıkları örnekleri Karadeniz Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü Müdürlüğü'nde analizlerini yaptıklarını ve sonuçların şaşırtıcı olduğunu belirtti. Yıldız, "Yapılan mikro element analizi sonucunda, deniz kumunda; çinko 189 ppm, mangan 800 ppm, demir 4688 ppm, bakır 15 ppm çıktı. Yapılan analiz sonucuna göre, demir normal değerin 400 katı, mangan 80 katı, bakır da 30 katı fazla" dedi.

Bu minarelerden özellikle manganın erken cinsel sağlığında ilaç olarak kullanıldığını belirten Yıldız, bu elementin insan vücudu ile temas halinde de yine etkisini gösterdiğine yönelik bilimsel makalelerin olduğunu açıkladı. Yıldız, bu konuda Çarşamba'da gerekli sağlık seminerlerini konu hakkındaki uzmanları da getirerek yapacaklarını açıklarken, konunun tamamen bilimsel olduğunu vurguladı.

Çarşamba sahil hattının bakir bir yer olduğunu ve herhangi bir yatırım yapılmadığını belirten Kaymakam Yıldız, "Çarşamba Kaymakamlığı olarak sahil hattının Maliye Bakanlığı'ndan kiralanmasını talep ettik ve uygun görüldü. Biz de bu yıl buralarda gerekli çalışmaları yapacağız. 300-400 metre uzunluğunda bir kumsalın ardından başlayan muazzam bir çam ormanı bölgemizde var ve bu zamana kadar her hangi bir el değmemiş. Türkiye'nin hiçbir yerinde, böyle bir güzellik bulmak mümkün değil. Buna bir de sağlık alanındaki faydalarını da eklediğimiz takdirde bu kumsalın turizm değeri kat ve kat artıyor" dedi.

Yıldız, Çarşamba sahillerinin çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve bu zamana kadar Türkiye turizmine kazandırılamamasının büyük bir eksiklik olduğunu belirterek, "Kumsalımızın bilimsel olarak böyle bir özelliğini keşfettiğimiz için memnunuz. Şimdi amacımız bunun bilimsel tanımını yaparak Türkiye turizmine kazandırmak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler