Canalioğlu'ndan Fenerlileri kızdıracak sözler!

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, bordo mavili kulübe verilen 6 maçlık cezanın çok ağır olduğunu savundu. Federasyona da seslenen Canalioğlu, "TFF, bizim 2010-11 sezonunda hak ettiğimiz şampiyonluk kupasını ve

Canalioğlu'ndan Fenerlileri kızdıracak sözler!

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, bordo mavili kulübe verilen 6 maçlık cezanın çok ağır olduğunu savundu. Federasyona da seslenen Canalioğlu, "TFF, bizim 2010-11 sezonunda hak ettiğimiz şampiyonluk kupasını versin" dedi.

CHP Trabzon milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, Trabzonspor’un Fenerbahçe maçında hak etmediği bir ceza ile karşı karşıya kaldığını belirterek, "Sahaya yabancı cisimler atılabilir ama taraftar sahaya inmemiştir. Bu nedenle 6 maçlık ceza çok ağır bir cezadır. Maalesef Türkiye’de Trabzonspor ve Trabzon şehri üzerinde anlaşılmayacak bir şekilde baskı uygulanmaktadır. Bu kentin güvenliğini sağlarken de balkonlara silahlı güçler konulmaktadır. Bunu Trabzon kenti hak etmiyor. Trabzonspor taraftarı bunu hak etmiyor. 1996 yılında beri yaşanan Fenerbahçe gerginliği, bu maçta da kendini göstermiştir. Taraftarların kontrolü noktasında yönetim etkili tedbirler almamıştır. Trabzon Valisi, Belediye Başkanı ve Trabzonspor Başkanı, taraftar grup başkanlarıyla bir araya gelseydiler, Fenerbahçe’yi burada yenip gönderelim noktasında görüşmeler yapsaydılar, sonuç bizim lehimize olurdu. Fenerbahçe de buradan yenilgiyle giderdi. 

 

Kenti tanımayan bilmeyen insanlar, Trabzonspor’un kenti için ne kadar önemli olduğunu anlamayan insanlar, maç öncesi almış oldukları sözde tedbirlerle Trabzonspor taraftarını germiştir. Verilen 6 maçlık ceza çok ağırdı. Yönetim kurulu, Tahkim Kurulu’na gidecektir. Tahkim bu kararı yeniden gözden geçirecektir ve bu kadar ağır cezayı hak etmediğimizi tescil edecektir. 2010-11 sezonunda emeğimiz alınmıştır. Bunu her yerde söylüyoruz. Bu emeğimizin karşılığı kupayı almamızdı. Bütün bunlar üst üste geldiği zaman Trabzon kenti bir kaos ortamına girmiştir. Trabzon olarak bu olaylara kitlendiğimiz sürece Trabzon’un işsizliğini, Trabzon’un neden göç verdiğini, teşviklerin yeterli olmadığını, emeklilerin durumunu konuşamıyoruz. TFF, bizim 2010-11 sezonunda hak ettiğimiz şampiyonluk kupasını versin ve sonra verilen ağır cezayı Tahkim Kurulu yeniden gözden geçirsin" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel