Canalioğlu'ndan birlik mesajı

Cumhuriyet Halka Partisi (CHP) PM Üyesi ve Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, sevgi ve saygı ortamı içerisinde yapacakları bir çalışma döneminin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesini kazanacaklarını söyledi.Ortahisar İlçe Başkanlığını ziyaret eden

Canalioğlu'ndan birlik mesajı

Cumhuriyet Halka Partisi (CHP) PM Üyesi ve Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, sevgi ve saygı ortamı içerisinde yapacakları bir çalışma döneminin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesini kazanacaklarını söyledi.

Ortahisar İlçe Başkanlığını ziyaret eden Canalioğlu, Türkiye’de çok önemli bir süreç yaşandığını belirterek, vatandaşların ülkenin geleceğine kuşku içinde yaklaştıklarını ifade etti. Canalioğlu, “Gittiğimiz her yerde halkımız ülkenin geleceğinden kuşku duyduklarını ifade ediyorlar. Ancak, ülkemizi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu toprakları binlerce şehit vererek koruduk. Vatandaşlarımız önümüzdeki seçimlerde iktidarın bu olumsuzluklarını göz önünde bulundurarak sandık başına gidecektir. Her partiye mensup hemşehrilerimden olumlu yönde tepkiler alıyorum. Bu tepkilerin sandığa da olumlu yansıyacağından kuşkum yoktur” dedi.

Canalioğlu, Trabzon il genelinde parti örgütleri ile sevgi, saygı, birlik ve beraberlik içerisinde yapacakları çalışma sonucunda kapı kapı dolaşarak yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkacaklarını sözlerine ekledi.

20131208aw000117_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel