Canalioğlu Trabzon Kadın Sığınma Evinde şiddet iddialarını sordu

CHP PM üyesi ve Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu Trabzon Kadın Sığınma Evinde '' Psikolojik Şiddet'' iddialarını yazılı soru önergesiyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına sordu. Trabzon Kadın Sığınma Evinde '' Psikolojik Şiddet'' iddialarını

Canalioğlu Trabzon Kadın Sığınma Evinde şiddet iddialarını sordu
CHP PM üyesi ve Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu Trabzon Kadın Sığınma Evinde '' Psikolojik Şiddet'' iddialarını yazılı soru önergesiyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına sordu.
 
Trabzon Kadın Sığınma Evinde '' Psikolojik Şiddet'' iddialarını meclis gündemine taşıyan Canalioğlu TBMM başkanlığına yazılı soru önergesi verdi. Yazılı soru önergesinde '' Darp edilmiş, ölüm tehlikesi olan ve tek çare olarak sığınabildikleri, rehabilite olabildikleri alternatifsiz seçeneğin adıdır “Kadın Sığınma Evleri”. Trabzon İlimizde bulunan Kadın Sığınma Evlerinde yaşamak zorunda  olan kadınlarımıza “psikolojik şiddet” uygulandığı “iddia” edilmektedir.'' ifadelerini kullanan Canalioğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına şu soruları yöneltti;
 
1- Bakanlık olarak; Kadın Sığınma Evlerini ve çalışan tüm Personeli düzenli olarak denetliyor musunuz ve yapılan bu denetlemelerde hangi kriterler esas alınmaktadır ?
2- Trabzon İlimizde bulunan Kadın Sığınma Evleri en son hangi tarihte denetlenmiştir ?
3- Bakanlık olarak; Trabzon Kadın Sığınma Evlerinde psikolojik şiddet uygulandığı iddialarını araştırmak için müfettiş görevlendirmeyi düşünüyor musunuz ?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel