Canalioğlu: Kupayı vermezler çünkü...

Bayramlaşmaya Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi ve Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, eski milletvekillerinden Şevket Arz, eski il ve ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.Canalioğlu burada yaptığı açıklamada

Canalioğlu: Kupayı vermezler çünkü...

Bayramlaşmaya Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi ve Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, eski milletvekillerinden Şevket Arz, eski il ve ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Canalioğlu burada yaptığı açıklamada, ’ 2009 yerel seçimlerinde Tersahane projesi ile ilk etapta 5000 ilerki aşamalarda 15 bin kişiye iş vereceğiz dediler. Geldiğimiz noktada bu projeden vazgeçildi ve Çamburnu Lojistik Merkezi projesine döndürüldü. Fakat tarihi İpek yolunun merkezi olan Trabzon yerine Ovit merkezli bir güzergah yapmaya çalışıyorlar. Başbakanın ve bakanın Rize’ li olması Trabzonlu bakanımızı diz çöktürmüştür. Sayın bakan bir an önce ağırlığını koyup Lojistik Merkez ile ilgili açıklamaları yapması gerekmektedir.’’ dedi.
Konuşmasına Trabzon belediyesini hedef alarak devam eden Canalioğlu; ‘’ Güney çevre yolu dediler unuttular. Tren yolu dediler unuttular. Akyazı dediler unuttular. Trabzon insanını iş vereceğiz diye uyuttular. Billboard reklamları ile yatırımın ve istihdamın olmadığı projeleri Trabzonlunun önüne koydular. Ama bu sefer Trabzon insanı bu yalanlara kanmayacak ve sandıkta gerekli cevabı verecektir.’’ dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


Trabzonspor kulübünün şampiyonluk kupasına da değinen Canalioğlu; ''UEFA var dedi, CAS var dedi. Artık neyi bekliyorlar, şampiyonluk kupamızı artık versinler. Ama veremezler. Çünkü kupa başbakanda. Başbakan ‘’ 25 milyon Fenerbahçeli var’’ diyerek gerekli yerklere gerekli mesajları vermiştir.’’ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler