Canalioğlu Bedesten'i inceledi

Trabzon’un Çarşı Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 400 yıllık tarihi Bedesten Çarşı’sında geçtiğimiz hafta sonu çıkan yangın sonrası büyük maddi hasar oluşurken, CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu ve CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, yanan tarih

Canalioğlu Bedesten'i inceledi

Trabzon’un Çarşı Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 400 yıllık tarihi Bedesten Çarşı’sında geçtiğimiz hafta sonu çıkan yangın sonrası büyük maddi hasar oluşurken, CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu ve CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, yanan tarihi çarşıda incelemelerde bulundu. 
Burada esnaflarla görüşen Canalioğlu, gördüğü tablo karşısında üzüntülerini dile getirirken, en kısa zamanda esnafların mağduriyetinin giderilmesini gerektiğini söyledi. Bedesten Çarşısı’nın Trabzon turizmine önemli katkı sağladığını belirten Canalioğlu, “Burada gördüğümüz tablo bizi gerçekten çok üzdü. Yangın sonucu esnafımızın mağdur olduğunu görüyoruz. Esnafımızın mağduriyetinin yanı sıra aynı zamanda Trabzon turizmine önemli katkı sağlayan bu alışveriş merkezinin bu hale gelmesi üzüntü vericidir. Ümidimiz yetkililerce esnafımızın mağduriyetinin bir an önce giderilmesidir. Burasının süratla bir an önce onarılarak Trabzon turizmine kazandırılması ve esnafımızın maddi manenevi zararının karşılanması gerekmektedir. Yangınla ilgili olarak bilirkişinin raporu çıktıktan sonra daha net konuşabiliriz. Ancak görünen o ki burasının bakımının her yıl yapılması ve sağlıklı bir şekilde olması gerekiyordu” dedi.

manset333.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel