Çanak anten ayarlarken öldü

Ordu’da bir vatandaş, pazar yerinde çanak anten ayarlamak için çıktığı çatıdan düşerek hayatını kaybetti.Olay, bu sabah Düz Mahalle’de Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tarlasında ürettiği ürünleri satmak

Çanak anten ayarlarken öldü

Ordu’da bir vatandaş, pazar yerinde çanak anten ayarlamak için çıktığı çatıdan düşerek hayatını kaybetti.

Olay, bu sabah Düz Mahalle’de Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tarlasında ürettiği ürünleri satmak için pazara gelen Onur Ateş (48), pazar içinde bulunan arkadaşının dükkanının çanak anten ayarı bozulunca anteni ayarlamak için çatıya çıktı.

Onur Ateş, çanak antrenin bulunduğu yere yürürken, bastığı ondülinin kırılması sonucunda yaklaşık 4 metreden kafa üstü zemine düştü. Ateş’e ilk müdahaleyi pazarda bulunan vatandaşlar yaptı. Olay yerine gelen 112 ekipleri aşırı kan kaybeden Ateş’i Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. 3 çocuk babası Onur Ateş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Onur Ateş ile pazara gelen yengesi Naime Ateş, olay sonrasında gözyaşlarını tutamadı. Olayın tanığı olan Naime Ateş, “Sabah beraber pazara geldik. Tarlamızda yaptığımız ürünleri getirdik. Onur’u çatıya çıkarken gördüm. Sonra bir çatırtı oldu. Biri bağırdı, ‘Onur düşersin’ dedi. Onur aşağı indi. Kafasından gözünden kanlar gelmeye başladı” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler