Çamoğlu'na Gümrükçüoğlu'ndan ziyaret

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde ameliyat olan Trabzon basının duayen isimlerinden Haber61 yazarı Salih Çamoğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.  Ziyarette Çamoğlu ve ailesine geç

Çamoğlu'na Gümrükçüoğlu'ndan ziyaret
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde ameliyat olan Trabzon basının duayen isimlerinden Haber61 yazarı Salih Çamoğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 
 
Ziyarette Çamoğlu ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Gümrükçüoğlu, sağlık durumunun iyiye gitmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Ameliyatınızın son derece başarılı şekilde tamamlandığını memnuniyetle öğrendim. Trabzon’un yetiştirdiği değerlerden birisiniz. En kısa sürede sağlığınıza kavuşacak ve Trabzon’a hizmet etmeye devam edeceksiniz. Allah’tan (c.c.) size ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. 
 
Başkan Gümrükçüoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Salih Çamoğlu da, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel