Camilerin başı derde girdi!

Trabzon’da iki camide yarım saat arayla soyulmaya çalışıldı. Edinilen bilgiye göre ilk olay Trabozn’un Ortahisar Mahallesinde ki camide meydana geldi. Burada imam olarak görev yapan M.Y. cami içerisinde etrafın dağıtılmış olrduğu evrakların yerde dağınık

Camilerin başı derde girdi!
Trabzon’da iki camide yarım saat arayla soyulmaya çalışıldı. Edinilen bilgiye göre ilk olay Trabozn’un Ortahisar Mahallesinde ki camide meydana geldi. Burada imam olarak görev yapan M.Y. cami içerisinde etrafın dağıtılmış olrduğu evrakların yerde dağınık vaziyette olduğunu sarıkların yerde perdenin yırtılmış vaziyette olduğunu görünce polisi aradı. Yaptığı kontrollerde cami içerisinde her hangi bir şeyin alınmadığını kaydeden imam M.Y. olayla ilgili şikayetçi oldu. 
 
Bir diğer hırsızlık olayı ise  Bahçecik Mahallesinde meydana geldi. Burada imam olarak görev yapan M.K. saat 16:10’da camiden çıktığını ardından geri döndüğünde kullanmış olduğu odada bir dağınıklık fark ettiğini bunun üzerine camide bulunan kamera kayıtlarını inceleyince hırsızlık olayının gerçekleştiğini gördüğünü ifade etti. Camiye giren bir şahsın cami içerisinde ki kasayı açmaya çalıştığını odalara girip çıktığını ifade eden imam  M.K. her hangi bir şeyin çalınmadığını ifade ederken şikayetçi oldu.  Olayda kamera kayıtlarından A.Ö.’nün hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilirken şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler