Çalışmaya ve Çözüm Üretmeye Adayım

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Hasan Beşli, “Ben hizmet etmeye, çalışmaya ve üretmeye adayım” dedi.AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hasan Beşli,  Akçaabat’ta esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.  Bir esnaf olar

Çalışmaya ve Çözüm Üretmeye Adayım

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Hasan Beşli, “Ben hizmet etmeye, çalışmaya ve üretmeye adayım” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hasan Beşli,  Akçaabat’ta esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.  Bir esnaf olarak sıkıntı ve dertleri en iyi bilen kişi olduğunu ifade eden Beşli “Aday adaylığı için çıktığımız bu yolda dur durak bilmeden ev ev, dükkân dükkân geziyorum. Amacım Trabzon’da çalmadık kapı bırakmamak. İlçelerimizin tamamına gittim. Ankara’daki mülakat dönüşü yeniden ziyaretlerimi devam ettiriyorum. İnsanımızı dinleyip ona göre siyasetimizi geliştiriyoruz. Siyasette durağanlık olmaz. Bu nedenle hareketliyiz, bu nedenle sürekli dolaşıp not alıyoruz. Bu da aslında nasıl siyaset yapacağımızın işaretidir. Ben siyasetin ocağından gelmeyim. Bu nedenle vatandaşın ne istediğini en iyi bilenlerdenim. Bu ziyaretlerimizle bilgilerimizi güncelliyor, insanlarımızla gönül bağları kuruyoruz. İnsanımızla iyi bir diyalog ortamı yakaladık. İnşallah kamuoyu yoklamalarından en üst seviyede oyla Trabzon’un TBMM’de sıkıntılarımızın çözümü için mücadele vereceğiz” dedi.

İnsanın olduğu yerde sorun ve sıkıntıların olmasının doğal olduğunu ifade eden Beşli “İnsanoğlunun olduğu yerde ihtiyaçlar bitmez. Buna paralel olarak ta sorunlar oluşur. Önemli olan bu sorunları yerinde görüp çözüm önerisi sunmaktır. Ben esnaflıktan gelmeyim ve esnafın sorunlarını yakınen biliyorum. Her ziyaret ettiğim işyerindeki sorunları dinliyorum. Bu sorunların Ankara’da çözümü için çalışmaya adayım. Ben hizmet etmeye, çalışmaya ve üretmeye adayım” şeklinde konuştu.

1-261.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler