Çalıntı malı satmaya kalkınca...

Trabzon'da, bir süre önce bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayını araştıran güvenlik güçleri, çalıntı malları internet üzerinden sattıklarını belirlediği kişileri alıcı gibi davranarak yakaladı. Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz ay Değirmendere Mahal

Çalıntı malı satmaya kalkınca...

Trabzon'da, bir süre önce bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayını araştıran güvenlik güçleri, çalıntı malları internet üzerinden sattıklarını belirlediği kişileri alıcı gibi davranarak yakaladı.

Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz ay Değirmendere Mahallesi'ndeki oto ses aksesuarları satışı yapan bir iş yerinden yapılan hırsızlık olayını soruşturan polis ekipleri, internet üzerinden söz konusu çalıntı ürünlerin satışının yapıldığını belirledi.

Satışı yapan kişi ile telefon bağlantısına geçen ve randevulaşan güvenlik güçleri, bir firmaya ait kamyonetle buluşma noktasına gitti.

Burada A.İ. (23) ile buluşan ve çalıntı malları ele geçiren polis ekipleri, gözaltına alınan şüphelinin ürünleri başka yerden aldığını söylemesi üzerine, başka bir buluşma daha ayarladı. Bu kez Karşıyaka Mahallesi'ndeki buluşma yerine giden polisleri bekleyen S.G. (20) ve M.P. (17), durumdan şüphelenerek bir otomobille kaçmaya çalıştı. Şüpheliler, kısa süreli kovalamanın ardından Fatih Mahallesi'nde yakalandı.

Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler