Çalınan otomobil Samsun'da bulundu

Taşova İlçe Emniyet Müdürü İlhan Sönmez, yaptığı açıklamada, 29 Eylül'de Fatih Şahin’e ait 05 HK 045 plakalı otomobilin evinin önünden çalındığını, araçla ilgili çevre il ve ilçelerle elde bulunan deliller paylaşılarak şüpheli şahıslar S.G ve C.M'nin Toka

Çalınan otomobil Samsun'da bulundu

Taşova İlçe Emniyet Müdürü İlhan Sönmez, yaptığı açıklamada, 29 Eylül'de Fatih Şahin’e ait 05 HK 045 plakalı otomobilin evinin önünden çalındığını, araçla ilgili çevre il ve ilçelerle elde bulunan deliller paylaşılarak şüpheli şahıslar S.G ve C.M'nin Tokat’ın Niksar ilçesinde başka bir aracı çalarken suçüstü yakalandığını belirtti.

Şüphelilerin, verdikleri ifadede Şahin’e ait otomobili çaldıklarını itiraf ettiğini kaydeden Sönmez, aracın Taşova, Niksar ve Samsun Emniyetinin ortak çalışması sonucu Samsun’un Çarşamba ilçesinde bulunarak araç sahibine teslim edildiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel