Çalık Holding'den nezaket ziyareti!

Çalık Holding'den Başkan'a ve Vali'ye ziyaret.

Çalık Holding'den nezaket ziyareti!

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ertuğrul Gürler ve İnsan Kaynakları Direktörü İzzetiye Keçeci, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a nezaket ziyaretlerinde bulundu. 


Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirmek üzere Ordu’ya gelen Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ertuğrul Gürler ve İnsan Kaynakları Direktörü İzzetiye Keçeci, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu. YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk ve YEDAŞ Ordu İl Koordinatörü Ümit Yaşar Kışla’nın da yer aldığı ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyarete ev sahipliği yapan Vali Balkanlıoğlu ve Başkan Yılmaz, Çalık Holding’in Yönetim Kurulu Üyeleri Ertuğrul Gürler ve İzzetiye Keçeci’ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, YEDAŞ’ın kentteki başarılı çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler