Çağrı Merkezine yeni personel

 Türk Telekom Rize İl Müdürü Rüstem Koçal, Kasım 2011’de hizmete giren ve şu an 350 kişiyle hizmet veren Türk Telekom Rize AssisTT Çağrı Merkezi’ne 350 yeni personelin daha alınacağını bildirdi.Koçal, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği’ni ziyaret etti

Çağrı Merkezine yeni personel

 

Türk Telekom Rize İl Müdürü Rüstem Koçal, Kasım 2011’de hizmete giren ve şu an 350 kişiyle hizmet veren Türk Telekom Rize AssisTT Çağrı Merkezi’ne 350 yeni personelin daha alınacağını bildirdi.

Koçal, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Türk Telekom’un ‘Türkiye’ye Değer’ sloganı çerçevesinde ülke geneli ve Rize’de yaptığı yatırımlar hakkında bilgiler veren Koçal, “Kurumumuz eğitim, çevre ve spor alanı ağırlıklı olmak üzere sosyal sorumluluk çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Türk Telekom Okulları projesiyle ülkemizin dört bir yanında modern eğitim tesisleri inşa edildi. Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı ile hayata geçirilen projele kapsamında 76 adet eğitim binasını hizmete soktuk. Bu okullarımızda 30 bini aşkın öğrencimiz eğitim görüyor. 10 yılda 28 bin genç sporcunun yetişmesini sağladık. Çeşitli illerdeki 41 spor kulübüyle basketboldan eskrime, atletizmden kayak ve tenise 22 branşta 6 bine yakın sporcumuz var. 20 adet tam donanımlı bilgisayar bulunan 967 Türk Telekom İnternet Evi'ni hizmete soktuk. 81 ilin ilçelerinde toplam bin internet evimiz hizmettedir. Kurumumuz gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak adına e-fatura ormanları ile tüm ülkeye 100 bin ağaçlık ormanlar oluşturdu. İlimizde yapılan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, SBL Spor Salonu ve Kız-Erkek Pansiyonu ile Ardeşen Lisesi’ni 11 milyon liranın üzerinde gerçekleşme bedeliyle eğitime kazandırdık” dedi. 

Güvenli İnternet projesi ile aile ve çocuk güvenlik paketi kullanarak çocukların güvenle internete girebildiğine dikkat çeken Koçal, “Bir yandan teknolojik gelişmelere ayak uydururken bir yandan da teknolojinin zararlarından çocuklarımızı korumalıyız. Değerleri korumak gelişmekten daha kıymetlidir. Güvenli internet projesi ile artık internet çocuklarımız için tehlike olmaktan çıkmıştır” diye konuştu.

 

rize2.20120703165844.jpg

 

Koçal, Kasım 2011’de hizmete giren ve şu an 350 personelle hizmet veren bünyelerindeki AssisTT Çağrı Merkezi’ne yeni personel alımlarıyla ilgili de, “Görkemli bir açılış töreniyle ilimize kazandırdığımız çağrı merkezimize 350 yeni personel daha alacağız. Çağrı merkezini taşıyacağımız yeni binamızı hizmete açtığımızda toplamda 700 personel ile hizmet vereceğiz. Tahminen 2-3 ay içerisinde 350 kişilik istihdam daha sağlayacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel