Çağlayan'da Çatışma

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı.

Çağlayan'da Çatışma

İstanbul Adalet Sarayı önünde meydana gelen silahlı kavganın, İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Ömer Koçoğlu'nun öldürülmesine ilişkin görülen davanın tarafları arasında çıktığı belirtildi.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde iki grup arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın, İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve Ömer Koçoğlu'nun Beyoğlu'nda öldürülmesine ilişkin görülen davanın tarafları arasında çıktığı bildirildi.

Silahlı kavgada yaralanan 3 kişiden Tahsin Pınar'ın (31) göğsünden bir kurşunla ağır yaralandığı ve tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Diğer yaralılar, Mustafa Kılıç ile Mehmet Özenç'in de özel Florence Nightingale Hastanesi'nde tedavi altına alındıkları sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi. Olaya ilişkin gözaltına alınan M.F.C, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, diğer şüphelilerin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Öte yandan, İstanbul Adalet Sarayı'nın güvenliğini sağlayan firmadan yapılan açıklamada, olayda saldırganlardan ikisinin kaçtığı, adliyenin halk otoparkına saklanan bir diğerininse personel tarafından, fark ederek silahıyla birlikte yakaladığı ve polise teslim edildiği kaydedildi. Açıklamada, yakalanan saldırganın silahının dolu olduğu bilgisine ulaşıldığı da ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler