Büyükşehir karmaşası

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Büyükşehir olması ile birlikte kentin tamamı tek el ile yönetilmeye yönlendirildi. Anaarterlerin üzerlerinde bulunan ve ilçe belediyelere ait mülklerde Büyükşehir’e devredilmeye başlandı. Bu durum en fazla Trabzon’da e

Büyükşehir karmaşası

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Büyükşehir olması ile birlikte kentin tamamı tek el ile yönetilmeye yönlendirildi. Anaarterlerin üzerlerinde bulunan ve ilçe belediyelere ait mülklerde Büyükşehir’e devredilmeye başlandı. Bu durum en fazla Trabzon’da etkilediği ilçelerin başında ise Akçaabat ilçesi geliyor. Trabzon ile Samsun karayolu üzerinde bulunan ve meşhur Akçaabat köftecilerinin bulunduğu alanların kirası komple Büyükşehir belediyesinin kasasına girecek.

BİR DEĞİŞİM VAR BAKALIM

Konu ile alakalı Habe61 muhabirine açıklama yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen durumun daha netlik kazanmadığını dile getirdi. Türkmen, “ Bir takım şeyler değişti İlçe belediyeleri bir kısmı Büyükşehirlere devredildi. Değişim var; Şimdiye kadar belediye bizden yerleri istemedi. Henüz bizim kira aldığımız yerlerden bize devredin denilen bir durum yok. Büyükşehir ile alakası bir sıkıntılar var. Bunlar çözülür. Henüz her şey oturmamış. Hepsi oturmadı. Bunlar oturana kadar bir takım aksaklıklar ola bilir.”dedi.

BİZE RESMİ YAZI GELMEDİ

Türkmen, “ Büyükşehir yasa tasarısının zamanla iyileşecek köylerde artık şehre bağlandı oralarda da sıkıntılar çözülür gibi görünüyor. Sahilde bulunan köftecilerin kira durumuna sorarsanız henüz bizde bir netlik kazanmadı. Büyükşehir bakalım nasıl hareket edecek bunu göreceğiz bakalım. Büyükşehir’e kayma gibi bir durum söz konusu ama bizlere her anki bir resmi bir duru gelmedi. Bunu zaman gösterecek bakalım.”ifadelerine yer verdi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel