Bütün çaylar Rize'de toplanacak

Trabzon’a yapılması planlanan lojistik merkezin Rize’ye kaydırılmasının ardından Türkiye’ye ithal edilen çayların Rize Limanında toplanmasına karar verildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın yaptığı ve resmi gazetede yayımlanan yeni düzenleme sonrasında yurt

Bütün çaylar Rize'de toplanacak

Trabzon’a yapılması planlanan lojistik merkezin Rize’ye kaydırılmasının ardından Türkiye’ye ithal edilen çayların Rize Limanında toplanmasına karar verildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın yaptığı ve resmi gazetede yayımlanan yeni düzenleme sonrasında yurt dışından Türkiye’ye ithal edilen tüm çaylar Rize Limanında toplanarak buradan diğer illere dağıtımının yapılması sağlanacak.

5 Ekim 2013 tarihinde resmi gazetede yayımlanan karar sonrasında Rize’ye kaydırılan lojistik merkezle Trabzon’a vurulan darbenin ardından Gümrük ve ticaret Bakanlığı’nın bu kararı lojistik merkezi hareketlendirmek anlamında çok önemli bir adım oldu.

Ayrıca Rize Limanı'nın bu denli büyük bir büyük bir görev için kapasitesinin ve fiziki durumunun yeterli olup olmadığı ise tatışma konusu oldu.

 

rize-limani.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel