Bursa'ya gitmek için araba çaldı

Trabzon'un Araklı İlçesi'nden Bursa'ya gitmek için hastaneden resmi plakalı araç çalan Mahmut Ö., polis kontrol noktasında yakalandı.Dün 12.20 sıralarında polise başvuran Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi şoförlerinden Rıfat Sedef, öğle yemeği için has

Bursa'ya gitmek için araba çaldı

Trabzon'un Araklı İlçesi'nden Bursa'ya gitmek için hastaneden resmi plakalı araç çalan Mahmut Ö., polis kontrol noktasında yakalandı.

Dün 12.20 sıralarında polise başvuran Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi şoförlerinden Rıfat Sedef, öğle yemeği için hastaneden ayrıldığını, döndüğünde ise sorumlu bulunduğu 61 DS 522 resmi plakalı otomobili park ettiği yerde bulamadığını söyledi. İhbar üzerine harekete geçen polis, Beşikdüzü İlçesi'nde yapılan yol kontrolünde aracı durdurdu. Çalıntı resmi otomobili kullanırken yakalanan 24 yaşındaki Mahmut Ö. ifadesinde, "Trabzon'da akrabalarımın yanında kalıyorum. Maddi durumum iyi olmadığı için evimin bulunduğu Bursa'ya gidemedim. Bir süredir hastanede şoförleri takip ediyordum. Güvenlik görevlilerini atlatarak aracın anahtarını aldım ve aracı kaçırdım. Bursa'ya gittikten sonra aracı terk edecektim" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel