"Bunların hepsi mayın eşeği"

 Bir süredir Karadeniz gezisinde olan “ akil İnsanlar” heyeti Trabzon Novotelde bir grup Trabzonluya süreci anlatmak üzere toplantı düzenledi. Toplantıya katılmak isteyen CHP ile MHP il başkanları otelden içeri alınmaz iken otele bile yaklaştırılmadı.AKİL

"Bunların hepsi mayın eşeği"

 

Bir süredir Karadeniz gezisinde olan “ akil İnsanlar” heyeti Trabzon Novotelde bir grup Trabzonluya süreci anlatmak üzere toplantı düzenledi. Toplantıya katılmak isteyen CHP ile MHP il başkanları otelden içeri alınmaz iken otele bile yaklaştırılmadı.

AKİL ADAMLAR MAYIN EŞEĞİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl başkanı Muammer Demeli Haber61.Net Muhabirine açıklamalarda bulundu. Akıl İnsanları Mayın Eşeklerine benzeten Demeli, “ Otelde yapılan toplantıya bizlerde giderek katılmak istedik. Gittiğimizde gördük ki bizleri kabul etmiyorlar. TBMM’nde iki büyük grup olan MHP ile CHP gibi partilerden korkan bu akiller içeride kimlere ne anlattılar merak ediyorum. Sonrasın bir pusula hazırlayarak otel içerisinde bulunan bu mayın eşeklerine gönderdik içeri girmek için ve onlarda bizi kabul etmedi.”dedi.

BDP YARIM BIRAKTI BUNLAR TAMAMLAYACAK

BDP’nin yapamadığını bu akil insanların yapmaya çalıştığını ifade eden Demeli, “ BDP’liler yıllardı uğraştı beceremediler. Şimdi sıra geldi bu akillere bu adamlar BDP’lilerin yarım bıraktığı işi tamamlayacaklar. Trabzon’da AKP’nin hiç mi akıllı adamı yok. Trabzon’da hiç mi akıllı adam yokta bu akilleri aldılar buraya geldiler bize bir anlatsınlar. Bir süreci anlatacak Trabzonlu akıllı adam kalmadı mı? Buradan AKP’ye oy vermiş isimlere sesleniyorum yapmayın ülke bölünmeye gidiyor.”şeklinde konuştu.

TRABZON BU İSİMLERE DESTEK VERMEDİ

Demeli, “ davetli listesinde 300 kişinin var olduğu ifade edildi. Fakat salona katılım olmadı. 90 kişiden az insan içeride bulunuyor. Bunların yarısından fazlası da Trabzon dışından gemli isimler. 40 veya 50’ye yakın bacımızı Ordu ve Giresun’dan getirerek buraya tıktılar ve beyinlerini yıkamaya çalışıyorlar. Sonrasında çıkacaklar ve Trabzon’da coşkulu bir kalabalık ile karşılandık Trabzon’da söyleyecekler. Trabzon bu isimlere destek vermedi.”dedi.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel