Bulgar kadın Trabzonlu erkeği dolandırdı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da polis merkezine giden 27 yaşındaki İsmail T. Bulgaristan uyruklu kadın tarafından dolandırıldığını iddia ederek yardım istedi. İsmail T, “ Bulgaristan’da yaşayan kadın ile telefon ile tanıştım. Bir süre sonra gönül ili

Bulgar kadın Trabzonlu erkeği dolandırdı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da polis merkezine giden 27 yaşındaki İsmail T. Bulgaristan uyruklu kadın tarafından dolandırıldığını iddia ederek yardım istedi. İsmail T, “ Bulgaristan’da yaşayan kadın ile telefon ile tanıştım. Bir süre sonra gönül ilişkimiz oldu ve kendisiyle duygusal anlamda bir bağlantı kurduk. Sonrasında şüpheliyle evlenecektik. Trabzon’a gelmesi için Sofya’dan bir miktara paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende kendisine 10 Bin TL hesabına yatırdım.”dedi.

Bir süre sonra kendisinden haber alamadığını söyleyen İsmail T, “ Ben ona parayı gönderdim ve gelmesini bekledim. İşlerinin olduğunu söyledi ve tekrar beden para istedi. Ben dolandırıldığımı orada anladım ve polis merkezine gelerek şikayetçi oldum. Daha sonrada kendisinden haber alamadım.”şeklinde konuştu. Polis ekipleri adının Aytan M. Olduğu ilerisi sürülen Bulgaristan uyruklu kadının yakalanması için işlem başlattı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler