Bülbül'den Başkan Çebi'ye ziyaret

Trabzon Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'yi ziyaret etti. Başkan Çebi, Bülbül ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek, bir süre görüştü. Çebi, belediye olarak yaptıkla

Bülbül'den Başkan Çebi'ye ziyaret

Trabzon Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'yi ziyaret etti.

Başkan Çebi, Bülbül ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek, bir süre görüştü. Çebi, belediye olarak yaptıkları tüm işlerde uzman ekiplere danışarak ve onların kontrolünde projelerini hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi.

Bülbül, 5 Kasım 2011'de tarihinde çıkan Asansör Yönetmeliğine göre asansörlerin yıllık periyodik kontrollerin yapılma zorunluluğu bulunduğunu, bu görevin belediyeler tarafından akredite olmuş kuruluşlara verilmesi gerektiğini belirtti.

 Araklı Belediyesi ile bu bağlamda protokol imzaladıklarını ifade eden Bülbül, ''Araklı'daki tüm asansörler standartlara uygun hale gelinmesi noktasındaki kontrolleri yapacağız. Kontrollerimizden sonra daha sağlıklı, güvenilir asansörlerle vatandaşlarımız seyahat edecek'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel