Buda Trabzonlu Gandi Celal

 BURSA'da yaşayan Trabzonlu Celal Paşalıoğlu'nun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na olan benzerliği, görenleri hayrete düşürüyor. Bugüne kadar Kılıçdaroğlu ile tanışma fırsatı bulamadığını söyleyen Paşalıoğlu, "Sayın Genel Başkan'a benzetilmek hoşum

Buda Trabzonlu Gandi Celal

 

BURSA'da yaşayan Trabzonlu Celal Paşalıoğlu'nun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na olan benzerliği, görenleri hayrete düşürüyor.
 
Bugüne kadar Kılıçdaroğlu ile tanışma fırsatı bulamadığını söyleyen Paşalıoğlu, "Sayın Genel Başkan'a benzetilmek hoşuma gidiyor. Ancak ben siyasilerin kırıcı sözler söylemesini istemiyorum. Diğer siyasi parti liderleri gibi Kemal Bey'in de kırıcı konuşmaları oluyor. Ben bunu istemiyorum" dedi.
 
Merkez Nilüfer İlçesi'nde oturan, bankadan emekli Celal Paşalıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Trabzonlu olan Paşalıoğlu, CHP Liderine benzetilmekten dolayı memnun olduğunu söyledi. İnsanların kendisini Kılıçdaroğlu zannetmesinden dolayı çok farklı olaylar yaşadığını anlatan Paşalıoğlu, ancak bugüne kadar CHP Lideri ile tanışamadığını söyledi. 
 
Siysi parti liderlerinin birbirlerine sarfettikleri kırıcı sözlerden büyük rahatsızlık duyduğunu anlatan Paşalıoğlu, "Ancak ben siyasilerin kırıcı sözler söylemesini istemiyorum. Diğer siyasi pati liderleri gibi Kemal Bey'in de kırıcı konuşmaları oluyor. Ben bunu istemiyorum. Çünkü kendilerinden çok bu sözler bizleri, halkı kırıyor" diye konuştu.
 
1.20120923112755.jpg
 
Kılıçdaroğlu'na olan benzerliğinden dolayı komik olaylarda yaşadığını anlatan Celal Paşalıoğlu, "İnsanlara kendi adımı söylememe rağmen, benimle fotoğraf çektiriyorlar. Hatta geçenlerde bir lokantaya gittim. Beni lokantanın sahibi hanımefendi 'Kemal Bey hoşgeldiniz' diyerek karşıladı. Ben de 'Kılıçdaroğlu değilim. Benziyoruz' dedim. Ama hanımefendi ikna olmadı. Yemeği yedik. Hesabı ödedim. Sonra o hanımefendi yeniden yanıma geldi ve 'Kemal Bey, bu kadar kimliğinizi gizlemenize ne gerek var?' dedi. 'Ben Kılıçdaroğlu değilim' desem de anlatamadım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler