Bu yolu kullanacak sürücüler dikkat

Karayollarının belirli bölgelerinde devam eden çalışmalar nedeniyle sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.

Bu yolu kullanacak sürücüler dikkat
Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Doğankent-Gümüşhane yolunun 33. kilometresindeki Güvenlik Tüneli'nde yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle 30 Kasım'a kadar 08.00-18.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Ayrıca, Ankara-Polatlı-Sivrihisar yolunun 34-40. kilometrelerinde sanat yapıları işleri nedeniyle Eskişehir-Ankara yönü trafiğe kapatılırken, ulaşıma Ankara-Eskişehir yönünden kontrollü ve gidiş-geliş olarak izin veriliyor. 

Öte yandan, O-4 otoyolu Çamlıdere-Gerede kavşakları arasındaki muhtelif kilometreler ile Çeltikçi OHT ve Üçköprü sahalarındaki üstyapı iyileştirilmesi dolayısıyla Gerede gişeleri-Karabük bağlantısı 3. kilometresi Karabük-Gerede yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım Gerede-Karabük istikametinden iki yönlü sağlanıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel