Bu Trabzonlular kime bakıyor

 Trabzonlu vatandaşlar yazdan kalma sonbahar gününü bulunca kendilerini sokaklara attılar. Haber61 muhabiri Trabzon sokaklarını fotoğraflarken gördüğü bir kalabalığı siz değerli Haber61 okuyucularıyla paylaşmak istedik.Bir dönem Türkiye ve Trabzon’un en b

Bu Trabzonlular kime bakıyor

 

Trabzonlu vatandaşlar yazdan kalma sonbahar gününü bulunca kendilerini sokaklara attılar. Haber61 muhabiri Trabzon sokaklarını fotoğraflarken gördüğü bir kalabalığı siz değerli Haber61 okuyucularıyla paylaşmak istedik.

Bir dönem Türkiye ve Trabzon’un en büyük sıkıntıları arasında yer alan işportacıları gören vatandaşlar etrafına yığılır satıcının yurt dışından getirdiği malzemeyi ballandıra ballandıra anlatmasını seyrederdi.  

Yıl 2012’de de yine aynı manzara Kıbrıs’tan getirdiği “GIRGIR” diye tabir edilen temizlik aletinin satmaya çalışan satıcının etrafını sarmış pür dikkat dinleyen Trabzonlular dikkat çekiyor. 

isportaci.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel