Bu spor Rize'yi dünyaya tanıtacak!

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Rafting Asbaşkanı Fikret Yardımcı, hedeflerinin 2015'te Rafting Federasyonu olmak ve Rize'de Avrupa Rafting Şampiyonası düzenlemek olduğunu bildirdi.Yardımcı, yaptığı açıklamada, geçen yıl düzenlenen dünya şampiy

Bu spor Rize'yi dünyaya tanıtacak!

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Rafting Asbaşkanı Fikret Yardımcı, hedeflerinin 2015'te Rafting Federasyonu olmak ve Rize'de Avrupa Rafting Şampiyonası düzenlemek olduğunu bildirdi.

Yardımcı, yaptığı açıklamada, geçen yıl düzenlenen dünya şampiyonasında mütevazı bir kadroyla derece aldıklarını söyledi.

Avrupa Şampiyonası'nın farklı bir organizasyon olduğunu belirten Yardımcı, "Katılım sayısı dünya şampiyonası ile aynı orandadır. Milli takım olarak elimizden geleni yapacağız. Avrupa'ya yeni çıkmaya başlayan takımız ve teknik kadrolarımızla raftingde yeni yeni başarılar elde ediyoruz" dedi.

Yardımcı, Avrupa'da elde edecekleri başarılı sonucun, Türkiye'de yapılmasını düşündükleri Avrupa Şampiyonası için ön bir çalışma olacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Fırtına Vadisi artık dünyaya tanıtılmalı. Rafting sporuyla bu güzel vadiyi dünyaya gösterirken sportif başarılarımızı da unutmamamız gerekiyor. Biz ülkemizi yurt dışında rafting sporuyla temsil eden elçileriz. Hedefimiz 2015'te Rafting Federasyonu olmak ve Rize'de Avrupa Rafting Şampiyonası düzenlemektir. Buna adım adım yaklaştık."

Öte yandan Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Rafting Milli Takımı'nın, Avrupa Rafting Şampiyonası için Slovenya'ya gittiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler