Bu sözler olay yaratır..

Haber61 - Haber ServisiTrabzon’da aniden yaşanan elektrik kesintileri çileden çıkardı. Dün sabah kentin her yerinden yaşanan kesintiler sonrası CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Akyazı ve Akçaabat’a ring hattı çekmek için çalışma başlatan AKSA Elektrik’

Bu sözler olay yaratır..

Haber61 - Haber Servisi


Trabzon’da aniden yaşanan elektrik kesintileri çileden çıkardı. Dün sabah kentin her yerinden yaşanan kesintiler sonrası CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Akyazı ve Akçaabat’a ring hattı çekmek için çalışma başlatan AKSA Elektrik’e sert tepki gösterenlerden biri oldu. Karan, “Çoruh Elektrik’in bu kentte para kazanıp kenti sömürmesine sessiz kalamayız” dedi.

Karan şunları söyledi;
Orada hem vatandaşların can güvenliği tehlikede hem de şehir adına görüntü kirliliği var. Gecede orada araçlar gelişi güzel park ediliyor. Kentimizi bilmeyen ve kentimize yeni gelen insanların orada kaza yapma riski çok yüksektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel