Bu sorular cevap bekliyor

  Doğu Karadeniz Turizm Master Planı Doğu Karadeniz Turizm Odaklı Kalkınma Projesi Toplantısının yapılmasının üzerinden26 aygeçmesine rağmen somut bir adım atılmadı. 26 ay önce 27 şubat 2010  tarihinde Trabzon Novotel'de yapılan ve 6 bakanın katıldığı şaş

Bu sorular cevap bekliyor

 

 

Doğu Karadeniz Turizm Master Planı Doğu Karadeniz Turizm Odaklı Kalkınma Projesi Toplantısının yapılmasının üzerinden26 aygeçmesine rağmen somut bir adım atılmadı.

 

26 ay önce 27 şubat 2010  tarihinde Trabzon Novotel'de yapılan ve 6 bakanın katıldığı şaşalı törenden bugüne kadar bir sonuç alınamadı.

 

O dönem yapılan toplantıyla Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir , Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, TBMM Turizm Bayındırlık Komisyon Başkanı Nusret Bayraktar, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki illerin milletvekilleri, valileri ve belediye başkanları katılmıştı.

 

Doğu Karadeniz Turizm Master Planı Doğu Karadeniz Turizm Odaklı Kalkınma Projesi Toplantısına bakanların sözleri bugüne kadar hayata geçirilmezken Trabzon büyük hayal kırıklığına uğradı.

 

Doğu Karadeniz Turizm Master Planı Doğu Karadeniz Turizm Odaklı Kalkınma Projesi Toplantısına katılan bakanlarımız onca yolu sadece söz verip yerine getirmemek için geldiler?

 

Toplantının üzerinden bunca zaman geçmesine rağmen Karadeniz aynı yerde aynı sorunlarla boğuşarak bir yardım eli beklemeyi sürdürürken , turizm  Karadeniz'e yakışan  düzeye gelmedi.

 

Yıl 2012

Ne oldu Doğu Karadeniz Turizm Master planı?  O toplantıda alınan karlar neden hayata geçirilmedi? O toplantıda kürsüden yapılan vaatlere ne oldu?

 

6 Bakan 7 Saate yakın konuştu. Üzerinden 26 ay geçti.

Kamuoyu artık yetkililerden açıklama bekliyor.

 

KAMUOYU CEVAP BEKLİYOR

Yıl 2012

 “Karadeniz'in cazibesinin arttığının farkında olan bakan Ertuğrul Günay 26 ay önceki toplantıda “ Yaylalarda  kaçak yapılaşma  muhakkak engellenmelidir  diyordu ..

 

Yaylalarda ki çarpık yapılaşma Ankara'ya taşınacaktı .Kaçak yapılaşma engellenecekti. 

 

Engellendi mi ?

Çakırgöl kış turizminin merkezi olacaktı .
 

Oldu mu ?

 

Kentlerde ve kırsalda yapılaşmayı çağa taşımak asıl amaçtı.

 

Taşındı mı ?


Yöresel Mimari tiplerini yöresel malzemelerle bilimsel anlamda yeniden dizayn edecektiniz.

 

Ettiniz mi ?

Bölge havaalanları yetersiz dediniz.

 

Herhangi bir çalışma yaptınız mı ?

Denizcilik ve Liman açısından yeni alanlar arayacaktınız.
 

Bugüne kadar somut bir adım attınız mı?

Haber61.net/Elif Tuğçe BALABAN

İŞTE O VAADLERİNİZ/TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel