"Bu seçimler ülkenin geleceği için çok önemli”

CHP’nin Büyükşehir ve 18 ilçe Belediye Başkan adayları ile İlçe Başkanları bir araya gelerek seçim çalışmalarında izlenecek stratejilerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldular.CHP seçim koordinasyon merkezindeki toplantıya PM Üyesi ve Trabzon Milletveki

"Bu seçimler ülkenin geleceği için çok önemli”

CHP’nin Büyükşehir ve 18 ilçe Belediye Başkan adayları ile İlçe Başkanları bir araya gelerek seçim çalışmalarında izlenecek stratejilerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldular.

CHP seçim koordinasyon merkezindeki toplantıya PM Üyesi ve Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu başkanlık yaptı. Toplantıda ilk konuşmayı İl Başkanı Yavuz Karan yaptı. Karan, yerel seçimlere tüm ilçelerde katıldıklarını belirterek, seçimlerden en karlı parti olarak çıkacaklarını söyledi.

95.20140214110624.jpg

Toplantıya katılan Belediye Başkan adayları sırayla söz alarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler ve önerilerde bulundular. Adaylar, seçim çalışmaları sırasında vatandaşlarla aralarında geçen diyaloglar, verilen vaatler, projeler ve beklentiler konularında bilgiler verdiler. Seçim bölgelerinin sosyal durumları da ele alınarak izlenecek yöntemler belirlendi. İlçe Belediye Başkan adayları bölgelerindeki çalışmalarda Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Volkan Canalioğlu algısının çok yüksek olduğunu vurguladılar ve ilçelerdeki çalışmalara Canalioğlu’nun sıkça katılmasının yararlı olacağını söylediler.

qwe.20140214110545.jpg

Canalioğlu, seçim çalışmalarında vatandaşların Trabzon’un Büyükşehir olması nedeniyle oy kullanma konularında bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi. Canalioğlu, “Emeklerimizin boşa gitmemesi için sandık bölgelerinde çok dikkatli olmalıyız. Büyük bir sorumluluk altındayız. Bu ülke sorumluluğudur. Bunu herkese anlatalım. Bu seçimler ülkenin geleceği ile doğrudan ilgilidir. Takım anlayışı içinde çalışalım. Hedef kitleleri tespit edelim çalışmalarımızı bu yönde sürdürelim. Bölgelerimizin ihtiyaçlarına ve eksikliklerine göre, insan odaklı projeler üretelim. Önce insan anlayışı ile hareket edelim. Bize oy versin veya vermesin hoşgörü ve sabır içinde vatandaşlarımızı dinleyelim, onları sorgulamayalım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel