"Bu Seçim Çocuklarımızın Geleceğinin Seçimidir"

 AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun ülkenin geleceğini karartmak isteyenlerin  bu seçimde hep birlikte hareket ederek ülkeyi tekrar eski günlere döndürme uğraşı içinde olduklarını söyledi. İstikrarın devamı ve tam bağımsız bir Türki

"Bu Seçim Çocuklarımızın Geleceğinin Seçimidir"
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun ülkenin geleceğini karartmak isteyenlerin  bu seçimde hep birlikte hareket ederek ülkeyi tekrar eski günlere döndürme uğraşı içinde olduklarını söyledi.
 
İstikrarın devamı ve tam bağımsız bir Türkiye için 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunun altını çizen Tosun, "13 yıllık kazanımlarımızı elimizden almak için fırsat kollayanların hayallerini boşa çıkarmak için geleceğimize sahip çıkmak adına herkesin sandıklara giderek oyunu kullanması ve AK Parti'ye güçlü bir destek vermesi gerekiyor" dedi. 
 
Türkiye'nin gelecek vizyonu için önemli bir süreçten geçildiğine de değinen Tosun, "Bu seçim çocuklarımızın geleceğinin seçimidir. Kırgınlıkların, dargınlıkların bir kenara bırakılıp topyekun birlik içerisinde mücadele etme seçimidir bu seçim. Çünkü ülkemizin geleceğini karartmak isteyenler bir olmuş AK Parti'yi nasıl olur da iktidardan indiririz. Ülkeyi tekrar eski günlerine döndürüp kullanacağımız ülke konumuna nasıl getiririz birlikteliği içerisine girmişler. Ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna taşımak, gelişmiş ilk 10 ülke arasında yer almak istiyorsak darbe anayasası ile bunu başaramayız; küresel bir güç olamayız. Bunu gerçekleştirebilmek için yeni, sivil bir anayasa oluşturmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel