Bu nineler başka nine

Rize’nin Ardeşen ilçesi Fırtına Deresi’nde Doğu Karadeniz Dağcılık Kulübü (DOKADAK) tarafından 7.'si düzenlenen Uluslararası Rafting Şampiyonası'na, nineler takımı damgasını vurdu.Üç gün süren şampiyona bugün yapılan etkinliklerle sona erdi. Bölgeye gelen

Bu nineler başka nine

Rize’nin Ardeşen ilçesi Fırtına Deresi’nde Doğu Karadeniz Dağcılık Kulübü (DOKADAK) tarafından 7.'si düzenlenen Uluslararası Rafting Şampiyonası'na, nineler takımı damgasını vurdu.


Üç gün süren şampiyona bugün yapılan etkinliklerle sona erdi. Bölgeye gelen turistler ücretsiz rafting yapma imkanı buldu. DOKADAK Başkanı Dursun Ali Demiroğlu, üç gün içerisinde yaklaşık 300 kişiye ücretsiz rafting yaptırdıklarını söyledi. Demiroğlu, ''Katılım çok iyi oldu. Burada her yaşta vatandaşımız rafting yapma imkanı buldu. Önümüzdeki sene yine Temmuz ayında sekizinci şenliğimizi düzenleyeceğiz. Hedefimiz daha çok kişiye rafting yaptırmak'' şeklinde konuştu.


Üç gün süren şampiyonaya ninelerden oluşan takım damgasını vurdu. 60 yaş üstü kadınlardan oluşan takımın genç sporculara taş çıkarttı. Takım kaptanı 60 yaşındaki Aslı Yüksek yaptığı açıklamada, “Biz Osmanlı kadınlarıyız. Karadeniz kadını her şeyi yapabilir, hiçbir şeyden gözümüz korkmaz'' dedi. 66 yaşındaki Hanife Olcay ise ''Çocuklarımız ve dedeler rafting yaptı, biz de yapıyoruz'' dedi. 65 Yaşındaki Meryem Kantarcı ise birkaç kez daha iniş yapabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler