Bu nasıl bir uygulama ?

Trabzon’da trafik sorununu çözmek için bir süre önce uygulama başlatan Trabzon Belediyesi şehrin muhtelif yerlerini otopark’a çevirmişti.Belediyenin bu uygulaması ile Trabzon merkezin işlek sokaklarının yol kenarları otopark oldu. Belediyenin bu otoparkla

Bu nasıl bir uygulama ?

Trabzon’da trafik sorununu çözmek için bir süre önce uygulama başlatan Trabzon Belediyesi şehrin muhtelif yerlerini otopark’a çevirmişti.

Belediyenin bu uygulaması ile Trabzon merkezin işlek sokaklarının yol kenarları otopark oldu. Belediyenin bu otoparklarda çalıştırmış olduğu personellerin oturması için kaldırımlara kabinler yerleştirdi.

Yerleştirilen kabinlerin büyüklüğünün gören şaşırıyor. Neredeyse kaldırıma sığmayan bu kabinler araç trafiğini hizaya sokmaya çalışırken yaya trafiğini engeller duruma getiriyor. 

Zaten görüntü kirliliğinde Türkiye'nin başta gelen şehirlerinin lideri durumunda olan Trabzon, belediyenin yaptığı bu uygulama ile Görüntü Çirkinliği Liderliğini bırakmayacak gibi.

Trafiği bir köy görüntüsünü andıran, şehrin içerisinde toplu taşımacılık ve raylı sistem yerine Minübüsleri dolduran Trabzon şimdi de otopark kabinlerinin çirkin görüntüsü ile başbaşa kaldı. 

otopark_1.jpgotopark_2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler