Bu lambalar ikaz vermiyor!

Trabzon'da Hızırbey Mahallesi  üzerinde bulunan ve dört gündür arızalı olan trafik lambaları tamir edilmeyi bekliyor. Hızırbey Mahallesi  üzerinde bulunan ikaz lambaları dört gündür çalışmıyor. Çalışmayan trafik ışıkları yüzünden vatandaşlar ve sürücüler

Bu lambalar ikaz vermiyor!
Trabzon'da Hızırbey Mahallesi  üzerinde bulunan ve dört gündür arızalı olan trafik lambaları tamir edilmeyi bekliyor.
 
Hızırbey Mahallesi  üzerinde bulunan ikaz lambaları dört gündür çalışmıyor. Çalışmayan trafik ışıkları yüzünden vatandaşlar ve sürücüler zorluk yaşıyor. Trafik ışıkları nedeniyle zor anlar yaşayan bazı yayalar  hiç bir şekilde çalışma yapılmamasına tepkili.
 
Işıkların çalışmadığı halde etrafta trafik polisinin olmaması dikkatlerden kaçmazken, yayaların caddede karşıdan karşıya geçmekte güçlük çektikleri gözlendi. Sürücüler ise herhangi bir kazaya sebebiyet verilmemesi için ikaz lambasının onarılarak çalışır hale getirilmesini istiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel