"Bu işin peşini bırakmayacağız"

Saral, yaptığı açıklamada, Aslan'ın bir süre önce başhekimlik görevine atandığını anımsatarak, ''Aslan, yıllardır Of'a ve Oflulara hizmet vermektedir. Başhekimliğe atanmasına sevinmiştik. Ancak şok bir kararla Of'tan ayrılması bizleri üzdü'' dedi. Aslan'ı

"Bu işin peşini bırakmayacağız"

Saral, yaptığı açıklamada, Aslan'ın bir süre önce başhekimlik görevine atandığını anımsatarak, ''Aslan, yıllardır Of'a ve Oflulara hizmet vermektedir. Başhekimliğe atanmasına sevinmiştik. Ancak şok bir kararla Of'tan ayrılması bizleri üzdü'' dedi.

Aslan'ın apar topar bu görevden alınmasının hiç hoş olmadığını vurgulayan Saral, ''Bu atamayı kimler istedi bilmiyorum. Ama olayın peşini bırakmayacağız. Biz Of'a doktor getirmek için mücadele verirken, bir tane olan çocuk doktorumuzun da böyle saçma bir kararla ilçemizden ayrılması bizleri üzmüştür'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel