Bu geceden Pazar gününe...

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meteoroloji'den aldıkları hava tahminlerine göre 9 Şubat Perşembe günü gece yarısından 12 Şubat Pazar gününe kadar bölgede kuvvetli kar yağışının beklendiğini belirterek vatandaşları tedbirli olmaları

Bu geceden Pazar gününe...

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meteoroloji'den aldıkları hava tahminlerine göre 9 Şubat Perşembe günü gece yarısından 12 Şubat Pazar gününe kadar bölgede kuvvetli kar yağışının beklendiğini belirterek vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Başkan Gümrükçüoğlu, karlı havalarda sıkça rastlanan trafik kazalarının önlenmesi ve vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için toplu taşıma araçlarını kullanmalarını, özel arabalarını mümkünse uygun yerlere park etmeleri gerektiğini ifade ederek "Yoğun kar yağışlarında birinci aşama olarak ana arterlerin, okul ve hastane gibi kurumların yollarının açık tutulmasına öncelik veriyoruz. İkinci olarak da daha küçük arterlerin açılmasına öncelik veriyoruz. Yoğun yağışlarda ara sokakların açılması bazen iki veya üç günü alabilir.

Bu dünyanın en gelişmiş ülkelerinde de böyledir. Herhangi bir olumsuzluk halinde Belediyemizin ilgili kurumları 24 saat vatandaşlardan gelen ihbarları alacak. İş makinesi ve kar temizleme araçlarımızla birlikte topyekün olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel