Bu böcek Karadenizliyi korkutuyor!

 RİZE’NİN Çayeli İlçesi sahil kesiminde yeni bir böcek türüne rastlandı. Geçen yıl farklı bir böcek türünün görüldüğü bölgede bu yıl da ilk defa görülen böcek türü vatandaşı tedirgin etti. Yoğun biçimde görülen böceğin bitkiler ve insanların üzerine kondu

Bu böcek Karadenizliyi korkutuyor!

 

RİZE’NİN Çayeli İlçesi sahil kesiminde yeni bir böcek türüne rastlandı. Geçen yıl farklı bir böcek türünün görüldüğü bölgede bu yıl da ilk defa görülen böcek türü vatandaşı tedirgin etti. Yoğun biçimde görülen böceğin bitkiler ve insanların üzerine konduğu belirtildi.  
 
RİZE’NİN Çayeli İlçesi’nde sahil kesiminde yeni bir böcek türüne rastlandı. Geçen yıl farklı bir böcek türünün görüldüğü bölgede, bu yılda ilk defa görülen böcek türü vatandaşları tedirgin ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte nereden geldiği henüz bilinmeyen binlerce böcek, sahile akın etti. Siyaha yakın renklerde olduğu görülen yeni böcek türü şehir merkezinde özellikle sahil kesiminde bitkilerin ve insanların üzerine konuyor.
 
Sarı ve yeşil renklere yoğunlaşan böceklerin, tarıma ne derecede zarar vereceği bilinmezken, vatandaşlar bu durumdan tedirgin olmaya başladı. Hızla çoğalan böcek türünün bölgenin tek geçim kaynağı olan çaya da zarar vermesinden endişe ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel