Bu bina Trabzon'un yüz karası

Trabzon’un Merkez Mahallelerinden olan Gazipaşa Mahallesi Çayır Sokak’ta bulunan tarihi ev mahalle sakinlerini korkutuyor.18 yıldan buyana kaderine terk edilen ev son zamanlarda alemcilerin uğrak mekanı haline geldi.Alkol ve uyuşturucu kullanan madde bağı

Bu bina Trabzon'un yüz karası

Trabzon’un Merkez Mahallelerinden olan Gazipaşa Mahallesi Çayır Sokak’ta bulunan tarihi ev mahalle sakinlerini korkutuyor.


18 yıldan buyana kaderine terk edilen ev son zamanlarda alemcilerin uğrak mekanı haline geldi.

61.20120721082934.jpg


Alkol ve uyuşturucu kullanan madde bağımlıları harabe evin bulunduğu sokakta yaşayan vatandaşlara da huzursuzluk verirken buna kalıcı olarak herhangi bir önlem alınamaması vatandaşların tepkisine yol açıyor.

Bu harabede sigara alkol gibi maddelerin tüketilmesi üzerine gençler taşkınlıklar yaparak sokak sakinlerini çileden çıkarıyor.


 Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Trabzon’un Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Mustafa Naci Turan, “Defalarca belediye giderek bina için önlem almaları için uyarıda bulunduk fakat bir türlü belediye yetkilileri önlemlerini almadılar.

Buraya gelip Rolevesini (proje) çizerek anıtlar kurulundan geçirerek yıkımı için izin alacak fakat yapmıyor ve bu bölge mahallemizin asayişini bozuyor. Buna bir önlem lütfen gelip alsınlar o sokak huzur bozan sokağı oldu ve sokak sakinleri güvensiz bir durumda” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel