Bu ancak Trabzon'da olur

 Trabzon'da kaldırım kenarına yerleştirilen elektrik panosu kazaya adeta davetiye çıkartıyor.  Kurtuluş Mahallesi sınırları içersinde yer alan elektrik panosu anahtarı olmayışı yüzünden burada oyun oynayamaya çalışan çocuklar için tehlike oluştururken mah

Bu ancak Trabzon'da olur

 Trabzon'da kaldırım kenarına yerleştirilen elektrik panosu kazaya adeta davetiye çıkartıyor.

 

 

Kurtuluş Mahallesi sınırları içersinde yer alan elektrik panosu anahtarı olmayışı yüzünden burada oyun oynayamaya çalışan çocuklar için tehlike oluştururken mahalle sakinleri acilen önlem alınmasını istiyor.

 

Burada zaman zaman oyun oynayan çocukların anahtarı olmayan panoyu açarak içersindeki elektrik kablolarına dokunmaya çalıştığını anlatan mahalle sakinleri, facia yaşanmadan yetkililerin acil önlem almasını isteyerek "Zaman zaman oyun amaçlı gelen çocuklar kapağında anahtar bulunmayan panoyu açarak kablolara dokunmaya çalışıyor.

 

Bizler burada bulunduğumuz zamanlar onlara engel oluyoruz. En büyük korkumuz biz burada bulunmadığımız zaman bu kablolara dokunmaya çalışan çocukların akıbeti. Bu konuda yetkililerin acilen gerekli tedbirleri almasını istiyoruz. Burada her hangi bir can kaybı yaşanmasını istemiyoruz" şeklinde konuştular.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler