Bu adamın mesleği intihar

 Gümüşhane'de intihar etmek isteyen B.T. (40) isimli genci polis ekipleri ve Belediye Başkanı Mustafa Canlı güçlükle ikna etti. Harşit Çayı’nın yanında bulunan ceviz ağacının üzerine çıkarak intihara kalkışan B.T.’yi polisin ikna çabaları sonuç vermeyince

Bu adamın mesleği intihar

 

Gümüşhane'de intihar etmek isteyen B.T. (40) isimli genci polis ekipleri ve Belediye Başkanı Mustafa Canlı güçlükle ikna etti. Harşit Çayı’nın yanında bulunan ceviz ağacının üzerine çıkarak intihara kalkışan B.T.’yi polisin ikna çabaları sonuç vermeyince Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile telefonda görüştürüldü. İş sözü alan B.T. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Ekipleri’nce ağaçtan indirildi. B.T.’nin daha önce de intihara kalkıştığı, o zaman yerleştirildiği işten 1.5 ay çalıştıktan sonra işi beğenmeyerek ayrıldığı öğrenildi.
 
Gümüşhane'de intihar etmek isteyen genci polis ekipleri ve Belediye Başkanı Mustafa Canlı güçlükle ikna etti. Edinilen bilgiye göre, işsiz olan ve iş isteyen B.T. (40), dün Harşit Çayı'nın yanında bulunan ceviz ağacının üzerine çıkarak intihar etmek istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaklaşık yarım saat boyunca B.T.'yi ikna etmek istedi. Polis ekiplerinin ikna çabaları sonuç vermeyince Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Aşkın, B.T.'yi Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile telefonla görüştürdü. Canlı'nın iş sözü vermesi üzerine B.T. bulunduğu ağaçtan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerince indirildi. Öte yandan, B.T.'nin daha önceden de intihara kalkıştığı ve kendisine verilen işlerden ayrıldığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel