Boztepe'de yayalar için 678Bin Tl'lik çalışma

İran Caddesi ile Numan Gül caddelerinde yapılan ve Boztepe Ahi Evren Camii’ne kadar olan 2 km’ lik uzunluğundaki kaldırım çalışması yayaların daha güvenli bir şekilde yürümelerine imkân sağlayacak.Söz konusu alanda 8 bin 500 metrekare parke kaplama yapılı

Boztepe'de yayalar için 678Bin Tl'lik çalışma

İran Caddesi ile Numan Gül caddelerinde yapılan ve Boztepe Ahi Evren Camii’ne kadar olan 2 km’ lik uzunluğundaki kaldırım çalışması yayaların daha güvenli bir şekilde yürümelerine imkân sağlayacak.
Söz konusu alanda 8 bin 500 metrekare parke kaplama yapılırken, çalışmalara yaklaşık 678 bin TL harcama yapılacak.
Boztepe Mahalle sakinleri, Trabzon’un en işlek caddelerinden olan İran ve Numan Gül caddeleri üzerinde kaldırım çalışması yapılmasından memnun olduklarını belirterek, “Boztepe yolu üzerinde kaldırım yok denecek kadar azdı. Belediyemiz güzel bir çalışma ile kaldırımlarımızı çok modern bir şekilde yaptı. Yayaların can güvenliği açısından kaldırımların yapılması son derece önemli idi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler