Boz'dan TESOB'a veda ziyareti!

Trabzon Esnaf Odaları Birliği (TESOB) ni ziyaret eden Feridun Boz esnaf ve halktan helallik istedi.BOZ: ”HAKKINIZI HELAL EDİN”Emniyet Müdürlüğü kararnamesiyle merkeze alınan Trabzon eski il emniyet müdürü Feridun Boz veda ziyaretlerini sürdürüyor.Boz TESO

Boz'dan TESOB'a veda ziyareti!

Trabzon Esnaf Odaları Birliği (TESOB) ni ziyaret eden Feridun Boz esnaf ve halktan helallik istedi.

BOZ: ”HAKKINIZI HELAL EDİN”
Emniyet Müdürlüğü kararnamesiyle merkeze alınan Trabzon eski il emniyet müdürü Feridun Boz veda ziyaretlerini sürdürüyor.Boz TESOB Başkanı Metin Kara ve yönetimi ziyaretinde duygu-dolu anlar yaşayarak,”Sizi ziyaret etmekle bütün Trabzon esnafını ve halkını da ziyaret etmiş oldum.Hepsine aracılığınızla en derim sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Haklarını helal etsinler” dedi.

KARA: “BU ŞEHİRDE İZ BIRAKTINIZ”
TESOB Başkanı Metin Kara’da veda ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada emniyet müdürü Feridun Boz’un bu şehre önemli hizmetleri olduğunu belirterek “Sayın müdürümüz bu şehirde iz bırakan çalışmalarla ayrılıyor.Esnafımız ve halkımız adına kendisine bundan sonraki yaşamında sağlıklı-uzun ömürler diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel