Bozdağ'dan yumruklu saldırıya eleştiri

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Hacı Bektaş-ı Veli’yi anma töreninde uğradığı yumruklu saldırıyla ilgili konuştu. Bozdağ saldırganın serbest bırakılmasını eleştirdi.Bekir Bozdağ açıklamasında şu ifadeleri kullandı:Bu hükümete de yapılmış bir saldırıdır.

Bozdağ'dan yumruklu saldırıya eleştiri

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Hacı Bektaş-ı Veli’yi anma töreninde uğradığı yumruklu saldırıyla ilgili konuştu. Bozdağ saldırganın serbest bırakılmasını eleştirdi.

Bekir Bozdağ açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Bu hükümete de yapılmış bir saldırıdır. Bu şahsı tanımam bilmem.

Bilmediğim birisi temsil ettiğim hükümet nedeniyle saldırıda bulundu. Bir yumruk attı, darp yaptı. Bu suçüstü bir durum.

Ana muhalefet lideri oradaydı. Kendisine anlattım. Vurulan yeri de gösterdim. Kendisi sonra konuşmaya çıktı ama bu olayı kınamadı.

“BİR ALNINDAN ÖPMEDİKLERİ KALDI”

Gökhan Günaydın, Umut Oran, Durdu Özbolat da saldırgan suçüstü yakalandıktan sonra yanına gittiler, himaye eder tavır içinde oldular. Polise kelepçe taktırmadılar. Şefkat gösterisinde bulundular. Bir alnından öpmedikleri kaldı. Bu da çirkin bir durum.

Siyasi parti temsilcilerinin yaptığı bu hadise yumruk kadar çirkin bir olaydır. Siyasi ahlakla bağdaşmayan bir olaydır.

Böyle bir suçüstü olduğunda bırakın başbakan yardımcısını herhangi birinin başına gelse bütün ayrılıkları bir kenara bırakıp onun yanında durmamız lazım.

Ben bu tutumu milletimize şikayet ediyorum.

Savcılık serbest bıraktı. Yumruğu savcılar yeseydi sonuç ne olurdu bilmiyorum. CHP’li birine yumruk atsaydı sonuç ne olurdu bilmiyorum.

O zaman insanlar şunu der: Yumruk atmanın bakana müeyyidesi yok. İki gün gözaltında tutarlar bırakırlar. Bu o mesajı veriyor.

Bir gün gözaltı hadi bakan olduğu için 2 gün gözaltı. Sonra yumruğu vuran çıkar. Bu suça teşviktir. Hakimlere, savcılara, doktora yumruk atma.

Hastanede saldırı oldu mu kızıyoruz ama uygulamaya bakınca bambaşka bir fotoğraf ortaya çıkıyor.

Bu tür uygulamalar suç işleyeni ıslah edici bir sonuç doğurmuyor. Mahkemenin bu kararı saldırganlara güç ve cesaret veren bir karar olmuştur.

“TAKİP EDECEĞİM”

Umarım bu kararı veren hakimler savcılar benim gibi yumruk yemez. Yumruk yediklerinde takip edeceğim. Bakalım ne yapacaklar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel