Bozdağ'dan Giresun'a havalimanı müjdesi

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 7. Giresun Günleri'nin açılış gecesine katıldı. Burada bir konuşma yapan Bozdağ, Giresun'a dünyada nadir bulunan bir havalimanın yapılacağını ifade etti.7.Giresun Günleri Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın katılımlarıyla

Bozdağ'dan Giresun'a havalimanı müjdesi

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 7. Giresun Günleri'nin açılış gecesine katıldı. Burada bir konuşma yapan Bozdağ, Giresun'a dünyada nadir bulunan bir havalimanın yapılacağını ifade etti.7.Giresun Günleri Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın katılımlarıyla Feshane'de başladı.

3 gün daha sürecek olan Giresun Günlerinin açılış gecesine başta Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ olmak üzere İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı katıldı.

Binlerce Giresunlunun geldiği gece de Giresun'a özgü gıdalar sergilendi. Gecenin enteresan anlarından biri de Hatice teyzenin sahneye çıkarak Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a Giresun'a özgü ıslık diliyle hoş geldiniz demesi oldu.Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, dünyada nadir bulunan bir havalimanının Giresun'a yapılacağını söyledi. Bekir Bozdağ, konuşmasına şöyle devam etti: "Artık havadan Giresun'a gitme imkanımız olacak.

Kısa bir süre içerisinde herhalde İstanbul'un Esenler'inden işyerine gidene kadar Giresun'a gitme imkanınız olacak. Bu imkanı iyi değerlendirmemiz lazım. İstanbul'un herhangi bir yerinden bir yerine İstanbul trafiğinde gidene kadar Giresun'a gideceksiniz. İnşallah orada ki insanlarla burada ki insanları buluşturacağız. Giresun'la irtibatımızı asla koparmamamız gerekiyor. Çünkü peygamber efendimizin dediği gibi sılayı rahmi kesmememiz lazım. İnşallah evlatlarımıza da sılayı rahmi de öğretmeliyiz."Türkiye'nin her bir noktasının son 10 yıl içerisinde büyüme kaydettiğini söyleyen Bozdağ, sözlerini şöyle bitirdi: 

"Türkiye'de 10 yıl içerisinde her yer büyüdü. Bu büyüme sadece Giresun'da olan bir şey değil. Türkiye'nin her yerini aynı anda ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Giresunlular hazineyi milletin emanetine sahip çıkanlara teslim edince 2002 yılında 230 milyar dolar milli geliri olan Türkiye'nin 2012 yılında 784 milyar dolar milli geliri var. Bizim milli gelirimiz 3 kat daha artış gösterdi. Gökten para inmedi, yerde petrolde bulmadık biz. Sadece bu millet hazineyi milletin emanetine sahip çıkanlara teslim etti."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel