Böylesi Trabzon'da olur!

Haber61.Net - Özel Haber - Pazar Günü yapılan YGS sınavında Önder Hamza Kuloğlu'nun (24) başına gelen olay eşi benzerine az rastlanır cinstendi. Sınava girmek isteyen Kuloğlu, ÖSYM'ye yaptığı başvurusu sonrası kendisine KTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat bö

Böylesi Trabzon'da olur!

Haber61.Net - Özel Haber - Pazar Günü yapılan YGS sınavında Önder Hamza Kuloğlu'nun (24) başına gelen olay eşi benzerine az rastlanır cinstendi. Sınava girmek isteyen Kuloğlu, ÖSYM'ye yaptığı başvurusu sonrası kendisine KTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat bölümünde sınava gire bilirsiniz kağıdı geldi. Bölgesel Televizyon Çay TV'de çalışan Kuloğlu, İlimize dün gelerek miting düzenleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğon'ı takip etmek için Nüfus cüzdanını Trabzon Valiliğine vererek akreditasyon yaptı.

İŞGÜZAR YETKİLİ

Kimliği Trabzon Valiliğinde olan Kuloğlu, sürücü belgesi ile birlikte sınavın yapılacağı salona gitti. Salona gittiğinde işgüzar salon sorumlusu yetkili tarafından "kimliği yok" gerekçesi ile salona alınmayan Kuloğlu'nun sürücü belgesi de işe yaramadı. Arkadaşları Valiliğe giderek kimliği kendisine getirseler de yine aynı işgüzar salon sorumlusu tarafından bu seferde "sınava geç kaldınız" bahanesi ile salona sokulmadı.

YALVARSADA OLMADI

Bir anda neye uğradığını şaşıran Kuloğlu, salondan sorumlu işgüzar yetkiliye yalvarsa da bir sonuç elde edemedi. Salonda görevli diğer yetkililer Kuloğlu'nun durumunu yetkiliye bildirseler de yine sonuç çıkmadı ve Kuloğlu, sınava giremeden geri dönmek zorunda kaldı. Kuloğlu, " 15 dakika geç gire biliniyor sınava hakkım var bende 10:15'de yeniden salona geldim ama ona rağmen beni içeri almadılar." Edinilen bilgiye göre; Önder Hamza Kuloğlu olayı mahkemeye taşıyacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler