Böyle rezalet görülmedi!

Samsun'un İlkadım ilçesinde, zeka geriliği olan kız kardeşine cinsel istismarda bulunup öz kızını dövdüğü iddia edilen sanık 16 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, yaklaşık 4 yıl önce, zeka geriliği olan kız kardeşi İ.D'y

Böyle rezalet görülmedi!

Samsun'un İlkadım ilçesinde, zeka geriliği olan kız kardeşine cinsel istismarda bulunup öz kızını dövdüğü iddia edilen sanık 16 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, yaklaşık 4 yıl önce, zeka geriliği olan kız kardeşi İ.D'ye (43) cinsel istismarda bulunduğu ve kızı M.G'yi (20) başka erkeklerle gezdiği gerekçesiyle dövdüğü iddia edilen Uğur E'nin (46) tutuksuz yargılanmasına devam edildi.

Sanık, kendisine iftira atıldığını belirterek, ''Beraatimi istiyorum. Biri kardeşim, diğeri kızım, böyle bir şey yapmadım, yapmam'' diye kendini savundu.

Mahkeme heyeti, sanığı 16 yıl 7 ay hapse mahkum etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel