Böyle iddia mı olur? PENCEREDEN ATLADI!

Sinop'ta 17 yaşındaki lise öğrencisi S.İ., arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine rüyasında gördüğü gibi pencereden atladı. Yaralanan genç kız hastaneye kaldırıldı. Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Sinop Anadolu Öğretmen Lisesi 2'nci sınıf öğrencis

Böyle iddia mı olur?  PENCEREDEN ATLADI!
Sinop'ta 17 yaşındaki lise öğrencisi S.İ., arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine rüyasında gördüğü gibi pencereden atladı. Yaralanan genç kız hastaneye kaldırıldı.
 

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Sinop Anadolu Öğretmen Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi olan S.İ., yatalı okuyan öğrencilere derslere destek amacıyla verilen etüt çalışmasına için okula gitti. Verilen arada ise arkadaşlarına rüyasında sınıfın penceresinden atladığını ve bir şey olmadığını gördüğünü anlattı. Bunun üzerine arkadaşları da pencereden atlayamayacağını söyleyince iddiaya girdi. Ardından S.İb, arkadaşlarının şaşkın bakışları arasında ikinci kattaki sınıfın penceresine çıkıp, kendisini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen S.İ., yaraladı. Genç kız olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı. .Olayla ilgili soruşturma başlatılırken S.İ.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler