Böyle acı olmaz!

Samsun'da tuvalet ihtiyacını gidermek için demir yolundan karşıya geçerken yük treninin altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti. Gözü önünde babasını kaybeden şahsın "Allah kimseye baba acısı göstermesin" şeklindeki feryatları yürekleri dağladı. Olay,

Böyle acı olmaz!
Samsun'da tuvalet ihtiyacını gidermek için demir yolundan karşıya geçerken yük treninin altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti. Gözü önünde babasını kaybeden şahsın "Allah kimseye baba acısı göstermesin" şeklindeki feryatları yürekleri dağladı.
 
Olay, Canik ilçesi Yeni Mahallesi Stat Dış Kavşak'ta bulunan demiryolunda meydana geldi. Çarşamba ilçesinin Cumhuriyet köyünde ikamet eden 72 yaşındaki Mehmet Aktaş ve oğlu Hasan Aktaş, hastanede tedavi gören yakınlarını ziyaret için dolmuşla Samsun'a geldi. Stat Dış Kavşak'ta dolmuştan inen baba-oğul, hastaneye gitmek için bir başka dolmuş beklerken yaşlı adam tuvalet ihtiyacını gidermek için demir yolundan karşıya geçmek istedi. Bu sırada Gelemen'den Gar istikametine seyir eden makinistler Yaşar Y. ve Süleyman Ü. idaresindeki 44407 sefer sayılı DDY'ye ait yük treni Hasan Aktaş'a çarptı. Trenin altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti.
 
Babasının ölümüne tanık olan Hasan Aktaş, sinir krizleri geçirdi. Babasının ölümünü yakınlarına cep telefonuyla haber veren Hasan Aktaş'ın "Allah kimseye baba acısını göstermesin" diye feryat etti. Gözyaşları içinde olayı anlatan Hasan Aktaş, "Babam dolmuşta tuvalete gitmek için sıkışmıştı. Dolmuştan inince parkın içine doğru tuvalete gitti. Bu sırada trenin altında kalarak hayatını kaybetti" diye ağladı.
 
Yaşlı adamın cesedi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, makinistler ise ifadelerini başvurulmak üzere Irmak Polis Merkezi'ne götürüldü.
 
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler